Moderne Werkplek

Vandaag de dag is werk dynamischer dan ooit. Mensen zijn veel en vaak langer onderweg, werken samen in teams met wisselende samenstellingen. En maken gebruik van allerlei digitale tools die hen daarbij ondersteunen. Voor werkgevers is het moeilijk om te zorgen dat de moderne werkplek meegroeit met de snel veranderende mobiele, moderne manier van werken. Microsoft 365 bevat een breed scala aan applicaties waar uw gebruikers al hun dagelijkse werkzaamheden in 99% kunnen voeren. Windows 10, Office 365, Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive zijn hierbij onmisbaar!
 
Een goede integratie van applicaties in de cloud is daarom heel belangrijk. Het stelt werknemers in staat om snel de laatste versies van de meest relevante informatie te vinden. Alsook om deze waar en wanneer dan ook te raadplegen.
 
Smart2NetworX is Microsoft Gold Partner en dus expert in Microsoft 365 en Office 365 oplossingen. We verenigen uw bedrijfsapplicaties moeiteloos in één optimale moderne werkplek. Wij helpen u met:

  • Moderne Werkplek: inrichting in samenspraak met u, van deze mooie oplossing.
  • Adoptie: zorg dragen voor het optimaal benutten van de oplossing met uw organisatie.
  • Integraties: we helpen u bij het naadloos integreren van uw applicatielandschap (mits aan de orde).
  • Beheer: wij nemen het beheer en het updaten van de werkplek volledig uit handen zodat u zich kunt focussen op uw business.
  • Beveiliging: uw data is veilig dankzij beveiligingen volgens de hoogste normen.
modern workplace

Vaak wordt ook de moderne werkplek vanwege legacy applicaties niet gekozen. Echter door de komst van Windows Virtual Desktop zijn wij in de mogelijkheid deze applicaties via een centrale plek naar de desktop te publiceren.

Mocht u meer informatie over de moderne werkplek willen hebben, neemt u dan contact met ons op.