3CX Bronze status

Lange tijd hebben we getest met meerdere telefooncentrales waar wij onze klanten het beste mee kunnen helpen. Naast onze goede ervaringen met de telefooncentrale binnen Microsoft Teams wilde we graag onze klanten een alternatief kunnen bieden. Dit alternatief hebben we gevonden binnen 3CX. Inmiddels hebben we grote ervaring kunnen op doen waardoor onze partner status verhoogd is naar de eerste stap, namelijk Bronze.

3CX geeft de klant keuzevrijheid. Waar haal je je telefoonnummers vandaan, waar host je je telefooncentrale (On-Premise of Cloud). Maar zodra er gekozen wordt voor een cloud oplossing, zijn hier ook weer allerlei mogelijkheden. Hierdoor wordt alles mogelijk.

Voor onze klanten welke CRM integraties zoeken, is 3CX een uitstekende oplossing. Er zijn reeds vele standaard CRM integraties mogelijk zodat het koppelen van de telefooncentrale aan het CRM systeem een uitkomst kan bieden.

Wil jij zelf testen met 3CX, neem dan contact met ons op, of klik op onderstaande link: https://www.3cx.com/phone-system/download-phone-system/?resellerId=232622