Microsoft Inspire 2022

Microsoft Inspire

Van 19 tot 20 Juli zal er dit jaar wederom Microsoft Inspire zijn. Het grootste partner event van Microsoft.

2019 was het laatste jaar dat Microsoft Inspire als “in-person” event was in Las Vegas. Sindsdien is Inspire als online event. Dit event is voor iedereen gratis toegankelijk gemaakt, waar dit vroeger een behoorlijke fee aan vast hing. We zijn benieuwd wat Microsoft zal publiceren over haar plannen. We weten inmiddels dat er grote veranderingen aan staan de komen rondom het partner status. Zo worden er in de toekomst geen partners meer toegekend met Silver of Gold Status, maar worden deze middels nieuwe competenties toegewezen. Microsoft wilt op deze manier meer nar kennishuizen toe sturen.

Wil je je ook inschrijven voor Microsoft Inspire? Volg dan deze link