Also Microsoft Teams Webinar

Teams Webinar

Door onze praktijkervaring met het Microsoft 365 platform, geven wij vaak de Microsoft 365 trainingen. Omdat wij het van belang vinden dat wij onze kennis delen geven wij deze Webinar. In deze webinar gaan we wat dieper in op de werking van Microoft Teams. Wij geven deze trainingen in opdracht van LLPA, Computrain, NCOI alsook Also. In dit geval geven we deze online webinar voor Also. De webinar zal plaatvinden op Donderdag 16 April en zal om 15:00 uur starten

Altijd al willen weten hoe je optimaal met Teams kan werken? Welke toevoegingen je kan toevoegen aan Teams? Dan is dit je moment. Schijf je in voor deze webinar om alle ins en outs te leren om goed verder te kunnen pakken in teams. We gaan in de diepte welke licenties nu benodigd zijn om optimaal met teams te kunnen werken, maar ook hoe je nu je gasten kan uitnodigen in de teams. Als laatste punt zullen we ook de adoptie en rapportages bekijken zodat we zien hoe er met Teams gewerkt word.

Schrijf je hier in