Also Azure Fundamentals Webinar

az900; webinar

Door onze praktijkervaring met het Microsoft Azure platform, geven wij vaak de Azure Fundamentals Trainingen. Omdat wij het van belang vinden dat wij onze kennis delen geven wij deze Webinar. Deze Azure fundamentals zijn voorbereiding op het Microsoft AZ-900 examen. Wij geven deze trainingen in opdracht van LLPA, Computrain, NCOI alsook Also. In dit geval geven we deze online webinar voor Also. De webinar zal plaatvinden op Woensdag 6 mei 2020 in zal om 9:00 starten.

Altijd al het verschil tussen Hybrid, Private en Public Cloud willen leren? Of de verschillen tussen IaaS, PaaS of SaaS? Vind jij het leuk om meer over de basis van het Microsoft Azure platform te leren? Schrijf je dan in via deze link. Let wel op dat deze training een volledige dag in beslag neemt. De sessie zal middels Microsoft Teams worden gegeven. Door de setting van de training (online) hebben we interactie nodig waardoor enkel deelname met webcam aan toegestaan wordt.