Over Ons

Gepassioneerd zijn wij over de IT. Eenvoud moet het brengen en mensen helpen makkelijker te werken. Wij houden van de snel bewegende IT wereld waarin wij ons continu moet aanpassen aan het nieuwe ICT landschap. Door onze ruime ervaring binnen de ICT in het MKB en de Enterprise omgeving zijn wij in aanraking gekomen met oplossing die voor alle markten goed zijn. Wij denken dat iedereen een eenvoudige, goedwerkende en veilige ICT landschap wilt hebben.

Hierom zijn we in 2017 gestart met Smart2NetworX. Met de opgebouwde ervaring hebben we gelijkgestelde ICT professionals verbonden. Met ons team zijn we daarom in staat om altijd een goede oplossing te bieden voor iedere ICT vraag die maar ter tafel komt. Wij bieden de advocatuur met deze ervaring een werkplek die voldoet aan alle veiligheid en privacy eisen.

Inmiddels is Smart2NetworX uitgebouwd tot een bedrijf met mooie relaties. Ons onderscheidend vermogen waarop wij de klant adviseren en ondersteunen komt immers niet uit een voorgedifineerde keuze, maar uit de wens die u uitspreekt. Het gaat ten slotte niet meer om een licentie of een eenmalige oplossing maar langdurige relatie.

Wat zijn onze kernwaarden:

  • Geen uitdagingen uit de weg gaan, maar overal een oplossing voor bedenken!
  • Met de focus op Consultancy, uitvoer op Projectbasis en het managen van kleine tot grote complexe omgevingen.
  • Kennis en ervaring is in dit vak van groot belang waardoor teamspirit hoog in het vaandel staat. Dat zegt overigens niets over ons zelfstandig vermogen en betrouwbaarheid.
  • Orde en structuur aan te brengen binnen de ICT omgevingen, zodat de klant op een efficiënte en betaalbare omgeving kan rekenen.

Smart2NetworX opereert landelijk, wij zij gevestigd in Wateringen direct bij de afslag van Den Haag Zuid.

Wij zijn dus ook úw regionale IT-Dienstverlener!

Smart2NetworX maakt geen onderdeel meer uit van de PromTeg groep. Door verschil van inzichten hebben we per 1-1-2021 besloten zelfstandig onze bovenstaande visie verder uit te dragen.