Nieuwe Microsoft Compententie

Na onze turbulente start, in de druk bevolkte ICT-dienstverleners wereld 3 jaar geleden, hebben we het altijd belangrijk gevonden een nauw betrokken partnership met Microsoft te hebben. We investeren daar uiteraard graag in. Zo ook in onze medewerkers welke geprikkeld blijven en hun kennis hiermee uitbreiden. Zo blijven wij continu in beweging, en zorgen we dat onze certificeringen up-to-date blijven. Dit geeft ons de mogelijkheid snel te kunnen schakelen in de altijd snel bewegende Microsoft oplossingen. We hebben al enige tijd de Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solution competentie op zak. Al snel volgde de Silver Cloud Platform competentie, en sinds kort hebben we ook de Silver Cloud Productivity competentie toe mogen voegen! Hier zijn we trots op, op deze prestatie, maar vooral op onze medewerkers.