Bellen met Teams

Bellen met Teams

Heeft u momenteel nog een telefooncentrale of een oude ISDN aansluiting? Dan is eindelijk het moment daar. Een telefoonintegratie die echt samen werkt in uw IT omgeving. Een naadloze integratie van Microsoft Teams tesamen met uw kantoor automatisering.

Samen met ons zusterbedrijf Smart2Cloud bieden we de voiceoplossing aan. Smart2NetworX als Microsoft specialist, en Smart2Cloud als voice specialist bundelen we onze krachten. Op deze manier kunt u altijd de beste service verwachten. Of u nu wilt bellen via uw mobiele telefoon, werkstation of een normaal telefoontoestel op uw bureau, alles is mogelijk met Teams

Hoe werkt het?

Direct Routing zorgt voor een koppeling tussen de Microsoft Teams omgeving en SBC’s van KPN. KPN verzorgt de telefoonnummerregistratie en afhandeling van het PSTN belverkeer via HIP SIP trunks (elke SIP trunk is een spraakkanaal). Er kan voor gekozen worden om het belverkeer op organisatieniveau af te kopen of te betalen op basis van verbruik. Afhankelijk van de hoeveelheid belverkeer wordt het aantal SIP trunks gekozenen deze zijn voor alle gebruikers beschikbaar. Vervolgens worden deze SIP trunks gekoppeld aan de Microsoft Teams omgeving. Hierdoor zijn de telefoongesprekken altijd voor u beschikbaar.

Mocht u nu meer willen weten over bellen met teams? Dan komen we graag met u in contact om. Ook zijn wij in staat om een demo te geven zodat u kunt zien het het werkt.